Wysłany: 2007-11-07, 09:56 Szatan uwzi?? si? na Polsk?!
"Gazeta Wyborcza": Zarówno s?uchacze, jak i go?cie wyst?puj?cy w Radiu Maryja nie mog? pogodzi? si? z wynikiem wyborów. - Bo?e kochany, tak ?e?my si? wszyscy modlili, rozmawiali mi?dzy rodzinami. I jak to si? sta?o, nie mam poj?cia. Przecie? wszyscy skre?lali?my pos?ów i senatorów z listy PiS? - mówi jedna ze s?uchaczek.
Ksi?dz Jan z diecezji sandomierskiej stwierdzi?, ?e nie mo?e spa? po wyborach i trudno to wszystko prze?kn??. - Kolejny raz cz?owiek si? zawiód? na narodzie - doda?.
Noc z wtorku na ?rod?. - Przepraszam, ?e mam taki g?os, ale troch? z zazi?bienia, troch? z beczenia - usprawiedliwia si? Maria z Warszawy. - Wczoraj tak si? pop?aka?am... Nie tylko m?odzi tak? nienawi?? objawiali. Rozmawia?am ze starszymi paniami. Ludzie s? tacy sko?owani. Bo s? wierz?cy, chodz? do ko?cio?a. Zastanawiam si?, co ich mo?e ??czy? z t? Platform?? - Zadecydowa?a frekwencja, zw?aszcza m?odych ludzi, którzy zbyt ?atwo ulegli propagandzie TVN 24 i innych takich mediów, które potrafi?y zrobi? wyciskacz ?ez z wyzna? pani Sawickiej z?apanej na wr?czaniu ?apówki - t?umaczy prof. Nowak w sobotniej audycji "Min?? miesi?c".
O. Rydzyk, niedziela po godz. 2 nad ranem: - PiS rozjechali przez media specjali?ci. Teraz niekoniecznie trzeba mie? karabiny maszynowe, ?eby kogo? zabi?. My tego do?wiadczamy na co dzie?, tych wszystkich oszczerstw, pomówie?. To jest walka cywilizacji i to jest w ca?ym ?wiecie. Czy Polska t? prób? przetrwa? To zale?y od naszej mocy. Polska jest szczególn? aren? walki. Szatan si? uwzi?? na Polsk?, bo to jest najsilniejszy kraj katolicki w ?wiecie - czytamy w "Gazecie Wyborczej".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum